Μπράγκα – Φαμαλισάο 1-0

22:59 2/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπράγκα, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League να νικάει (1-0) και τη Φαμαλισάο για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με 12 πόντους, ενώ μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Βιάνα τελικά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Φαμαλισάο στο 74ο λεπτό.

Στο

63’ ο Ριτσιέλι πάτησε τον Παουλίνιο λίγο έξω από την περιοχή. Μετά από αρκετές συζητήσεις και έλεγχο στο VAR, ο διαιτητής έδωσε το φάουλ και απέβαλλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Στο 74’ ήρθε η… λύτρωση για τη Μπράγκα. Ο Βανά που έκανε σπουδαίο ματς,  απέκρουσε το σουτ του Τορμένα από το πέναλτι και στην επαναφορά ο Βιάνα με κοντινό πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ της Φαμαλισάο για το 1-0. Το γκολ μέτρησε μετά από χρήση του VAR.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους Περέιρα, Σεκέιρα, Εσγάιο, Κάστρο, Τορμένα, Βιάνα, Αλ Μουσράτι (74’ Γκιλιέρμε), Γκαϊτάν (74’ Νοβάις), Παουλίνιο, Μεδέιρος (83’ Αντρέ Όρτα), Γκαλένο (83’ Φρανσίσκο Μόουρα)

ΦΑΜΑΛΙΣΑΟ: Βανά, Μπάμπιτς, Ριτσιέλι, Πάτρικ Γουίλιαμ, Ερέρα, Ντίας, Περέιρα, Χάιμε (69’ Τρεβιζάν), Ασουνσάο, Τρότα (59’ Ντιέγκο Σόουζα), Λαμέιρας (77’ Βαλενθουέλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα