Ο Γκερντ Μίλερ "σβήνει"

Ο Γκερντ Μίλερ "σβήνει"evlachosΔευ, 11/02/2020 - 21:54

"Ήταν πάντα μαχητής. Γενναίος. Σε όλη του την ζωή και είναι και τώρα. Ο Γκερντ κοιμάται λίγο πριν το τέλος,πριν τον θάνατό του" δήλωσε η σύζυγος του, Ούσι Μίλερ στην Γερμανική εφημερίδα Bild

Ο Γκερντ Μίλερ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας. Η Ούσι Μίλερ αποκάλυψε ότι προσπαθεί να του μιλάει αργά και καθαρά και ότι θα προσπαθήσει στα γενέθλιά του (3 Νοεμβρίου) να κάτσει μαζί του για να δουν τηλεόραση. 

Ο Μίλερ πέτυχε 365

γκολ σε 427 αγώνες Μπουντεσλίγκα. Πέτυχε 68 γκολ σε 62 αγώνες με την Δυτική Γερμανία σε μια εποχή που αυτά τα νούμερα φαίνονταν εξωγήινα. Κατέκτησε το Euro 1972 και το Μουντιάλ του 1974.

"Δεν τρώει τίποτα, με δυσκολία καταπίνει. Κοιμάται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο και μόνο για μερικές στιγμές είναι ξύπνιος. Είναι ωραίο όταν ανοίγει τα μάτια του. Μου κάνει σήματα ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του για ναι και όχι. Είναι ήρεμος, ήσυχος και δεν φαίνεται να υποφέρει. Σιγά σιγά κοιμάται προς τον θάνατό του" λέει η Ούσι. 

Τον Οκτώβριο του 2015 ο "Βομβιστής του Έθνους" όπως τον αποκαλούσαν διαγνώστηκε με Άλτσαχαϊμερ λίγες εβδομάδες πριν τα 70α γενέθλιά του και τώρα, στα 75α του γενέθλια η σύζυγος του αναφέρει ότι ο κορυφαίος Γερμανός επιθετικός στην ιστορία ζει ίσως τις τελευταίες του στιγμές. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off evlachos Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Ούσι Μίλερ σύζυγος του μυθικού Γερμανού επιθετικού Γκερντ Μίλερ επιβεβαιώνει την δυσάρεστη είδηση. Ο Γκερντ "κοιμάται λίγο πριν το τέλος".  Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 21:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα