Μπούβατς κατά Κλοπ : «Εγώ ήμουν ουσιαστικά ο προπονητής για 17 χρόνια»

00:20 7/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ζέλικο Μπούβατς υπήρξε βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ για σχεδόν δύο δεκαετίες σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να υπάρχει στενή συνεργασία με τον Γερμανό τεχνικό.

Τον Απρίλιο του 2018, ο Μπούβατς αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο της Λίβερπουλ με τον λόγο να παραμένει άγνωστος μέχρι και σήμερα καθώς καμία από τις δύο πλευρές προέβη σε λεπτομέρειες.

Δύο χρόνια μετά, ο Βόσνιος δήλωσε σε συνέντευξή του πως ουσιαστικά αυτός ήταν που έκανε όλη την προπονητική δουλειά εκτός των συνεντεύξεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εγώ έκανα την προπονητική δουλειά με την εξαίρεση των συνεντεύξεων. Ήταν σαν να ήμουν εγώ ο προπονητής για 17 χρόνια. Προσπαθούσα να επηρεάσω την ομάδα μου όσο μπορούσα για να πετύχουν, αλλά δεν χρειαζόμουν να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής.

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να είμαι προπονητής. Όταν με καλέσει η Μπαρτσελόνα θα το σκεφτώ, διαφορετικά όχι. Λέτε πως είμαι εδώ για να είμαι απασχολημένος και περιμένω για μία καλύτερη ευκαιρία, αλλά αν ξέρατε τι προτάσεις είχα απορρίψει όταν έκανα παύση στην καριέρα μου δεν θα το λέγατε αυτό. Δεν σας λέω ποιες ομάδες».

Στη συνέχεια είπε πως δεν μίλησε με τον Κλοπ μετά από το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν το έκανα. Ήμουν απλά χαρούμενος για τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς και τους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα