Καβάνι: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να αφιερώσω τον εαυτό μου στη ζωή στην ύπαιθρο»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι πρώτες δηλώσεις του Έντισον Καβάνι μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σκέψεις του.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ έκανε δυνατό… φινάλε με την απόκτηση του Έντισον Καβάνι, ο οποίος θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε ο Καβάνι

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να εγκατασταθεί στην εξοχή με την οικογένειά

του.

«Η υγεία της οικογένειάς σου προηγείται. Φυσικά και σκέφτηκα την ιδέα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι εξέτασα αυτή την επιλογή και την πιθανότητα να σταματήσω να παίζω και να εγκατασταθώ στην εξοχή, να αφιερώσω τον εαυτό μου στη ζωή στην ύπαιθρο. Υποφέραμε κατά την περίοδο του κορονοϊού με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν άσχημο κυρίως για τον φόβο που προκάλεσε. Δόξα τω Θεώ αναρώσσαμε καλά, το ξεπεράσαμε και είμαστε εδώ τώρα.

Είναι φυσιολογικό να μπαίνει στο μυαλό σου η ανησυχία. Τα πρωταθλήματα είχαν αρχίσει και φυσικά, ήθελα να έχω ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που δεν δίνονται γιατί δεν πρέπει να δίνονται. Είμαι της ιδέας ότι στη ζωή τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει και κάποιες φορές, όσο πολύ κι αν θες κάτι, αν δεν είναι να γραφτό να συμβεί, δεν συμβαίνει.

Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και αγωνία. Οι μέρες άρχισαν να περνάνε και η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και όλοι ήθελαν να ξέρουν πού θα παίξω. Είμαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα και τώρα θέλω μόνο να φορέσω τη φανέλα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Το άρθρο Καβάνι: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να αφιερώσω τον εαυτό μου στη ζωή στην ύπαιθρο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα