Μπόνους για το πρωτάθλημα δίνει ο Αλαφούζος στον Μπόλονι

Μεγάλες προσδοκίες από τον Λάζλο Μπόλονι και την πορεία του στον Παναθηναϊκό έχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Κάτι που μετέφερε και στον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό, στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους το περασμένο Σάββατο, όταν και αποφάσισε οριστικά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού να προχωρήσει στη συγκεκριμένη επιλογή.

Στο συμβόλαιο του Μπόλονι με τον Παναθηναϊκό

υπάρχουν αρκετά μπόνους στόχων για τον 67χρονο προπονητή. Το πιο… αξιοσημείωτο. Το μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-2022. Που δείχνει τη φιλοδοξία του Αλαφούζου για το μέλλον της ομάδας, μια φιλοδοξία που έχει αποτυπωθεί και σε έγγραφα για μακροπρόθεσμο πλάνο του συλλόγου, όταν τα παρουσίαζε σε υποψήφιους αγοραστές.

Ο Αλαφούζος μετέφερε στον Μπόλονι πως ο φετινός στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα και η έξοδος στην Ευρώπη. Με τον Ρουμάνο προπονητή να του λέει ότι παρά το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών, η κατάσταση μπορεί να γυρίσει.

Επιπλέον, ο Αλαφούζος ήθελε να ακούσει από τον ίδιο τον 67χρονο τεχνικό το κίνητρο που έχει για το ποδόσφαιρο σε μια ηλικία προχωρημένη είναι η αλήθεια. Και η απάντησή του ήταν η ίδια με εκείνη που είχε δώσει στους Βέλγους όταν είχε αναλάβει τη Γάνδη. «Μπορώ ακόμα να μεταδώσω την ενέργεια και τις οδηγίες μου. Και θέλω να το κάνω και στον Παναθηναϊκό».

Ο Ρουμάνος αποτελεί μια σπουδαία προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει γνωρίσει και ζήσει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες στιγμές. Διέπρεψε σαν ποδοσφαιριστές τη δεκαετία του ’80, όταν αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Εθνικής Ρουμανίας και του ποδοσφαίρου της χώρας. Σε χρόνια που ο Παναθηναϊκός έφερνε σπουδαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Που είχε ποδοσφαιριστές σαν τον Σαραβάκο, τον Ζάετς, τον Ρότσα.

Ως εκ τούτου γνωρίζει που έρχεται και έχει μεγάλη θέληση και κίνητρο να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κάτι που μετέφερε στον Γιάννη Αλαφούζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα