Μπλεξίματα με το νόμο η σύζυγος του Κολάσινατς

00:21 24/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Άλλο η Γερμανία κυρία Κολάσινατς. και άλλο η Αγγλία. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή η σύζυγος ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ στο αεροδρόμιο Μπίγκιν Χιλ του Λονδίνου είχε μαζί της ένα… αντικείμενο, το οποίο είναι παράνομο στην εν λόγω χώρα.

Ας σας εξηγήσουμε όμως. Μπήκε λοιπόν στην Αγγλία έχοντας στην κατοχή της ένα όπλο τέιζερ (προκαλεί ηλεκτροσόκ), το οποίο είναι νόμιμο στην Γερμανία, από την στιγμή βέβαια που το εχεις δηλώσει. Στην Αγγλία όμως; Δεν…

Για αυτό

η ασφάλεια του αεροδρομίου, όταν έψαξε στις αποσκευές της το βρήκε και προχώρησαν στην σύλληψή της. Η κυρία Μπέλα Κολάσινατς.δήλωσε για το συμβάν ότι «Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το τέιζερ ήταν ακόμα στο κουτί του και δεν είχε μπαταρίες. Η Μπέλα μπόρεσε να αποδείξει ότι είχε στείλει μέιλ στους αρμόδιους για να εξασφαλίσει ότι μπορούσε να το περάσει στην χώρα. Δυστυχώς, εκείνη βρισκόταν στον αέρα με κλειστό το κινητό της, όταν έλαβε ένα μέιλ που την ενημέρωνε ότι το εν λόγω όπλο είναι παράνομο», εξήγησε ο εκπρόσωπος του Κολάσινατς.

Τελικά, η Μπέλα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, παρότι η εισαγωγή απαγορευμένων όπλων στην Μεγάλη Βρετανία τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα