Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 5-1

Ο Μέσι είχε κέφια και ο κόσμος στο Καμπ Νου χόρτασε γκολ και θέαμα από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο εκπληκτικά γκολ, σέρβιρε άλλα δύο κι η Μπάρτσα επικράτησε με 5-1 της Βαγιαδολίδ φτάνοντας τους 22 βάθμους, μόνη πρώτη και πάλι στην La Liga.

Στα 101 γκολ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε

στον πάγκο έφτασε πλέον ο Μέσι, γκολ και στις 27 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην La Liga από τον Λουίς Σουάρες.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα που μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ με τον Λεγκλέ να σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και σε έναν αμυντικό, πήγε στο οριζόντιο κι από κει στα δίχτυα για το 1-0. Η Βαγιαδολίδ ωστόσο απάντησε σχετικά άμεσα όταν στο 15′ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε ασταθώς και ο Ολίβας από κοντά ισοφάρισε με το γόνατο σε 1-1.

Κάπου έκει όμως ανέλαβε ο Μέσι που αρχικά με εκπληκτική ασίστ στον Βιντάλ στο 29′ δημιούργησε το 2-1 για την Μπάρτσα και πέντε λεπτά μετά με απίθανη εκτέλεση φαόυλ έκανε το 3-1 πετυχαίνοντας το 50ο φάουλ στην καριέρα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν υποτωνικά αλλά ο Μέσι είχε κέφια και από ασίστ του Ράκιτιτς έκανε το 4-1 με απίθανο τελείωμα στο 75′ ενώ τρία λεπτά μετά ο Σουάρες έκανε και το 5-1 με πλασέ δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Λενγκλέ, Άλμπα (78’ Σέρχι Ρομπέρτο), Πικέ, Βιδάλ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (60’ Ράκιτιτς), Μέσι, Φάτι (62’ Γκριεζμάν), Σουάρες

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Νάτσο Μαρτίνεθ (33’ Σαλισού), Ολίβας, Μπάρμπα, Μίτσελ, Χοακίν Φερνάντεθ, Πόρο, Πλάνο (66’ Ουνάλ), Βάλδο, Γκουαρντιόλα, Τουαμί (53’ Ερβίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα