GNTM spoiler 29/10: Πάτωσαν τα… Bratis girls – Αυτή έφυγε! (videos)

GNTM spoiler 29/10: Κι άλλες φορές η κριτική επιτροπή είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα. Αυτή τη φορά όμως πίεσε τα κορίτσια περισσότερο από ποτέ. Στη φωτογραφία αποχώρησης πρώτη φορά είδαμε τόσο άσχημα σχόλια. Ακόμα και στα φαβορί.

GNTM spoiler 29/10

Η Άννα είχε ασυλία μια και είχε δύο διαδοχικές φορές την καλύτερη φωτογραφία. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει. Εξαιρετικό πλεονέκτημα και μάλιστα όπως αποδείχθηκε το χρειάστηκε. Η Βίκυ Καγιά της είπε ξεκάθαρα, πως αν δεν είχε την ασυλία θα

ήταν στη σέντρα. Και δεν ήταν η μόνη που άκουσε από τα λεγόμενα φαβορί.

Ακόμα και η Κάτια που συνήθως ακούει μόνο καλά λόγια, αυτή τη φορά πήρε τη φωτογραφία της λίγο πριν από το τέλος. Σπάνιο, πολύ σπάνιο. Τα ίδια άκουσε και η Μαρτίνα, η οποία είχε κακή φωτογραφία, αλλά σώθηκε από την καλή πασαρέλα. «Βαρεθήκαμε πια, αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις», ειπώθηκε από τη Βίκυ Καγιά στην Ελευθερία! Γενικώς δεν τα πήγαν καλά.

Η καλύτερη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να μην την έχει η Άννα Μαρία. Το επονομαζόμενο «Μπρατόπουλο» έβγαλε τον μέντορά της ασπροπρόσωπο. Διότι δεν τα είχε πάει καλά στα τελευταία της κόνσεπτ. Καθόλου. Αυτή τη φορά όμως του έδωσε και κατάλαβε. Από κοντά η Μαρία. Η… αγρότισσα που λέμε βγήκε δεύτερη και ξεσάλωσε εναντίον των FF.

Αυτή που αποχώρησε τελικά δεν ήταν άλλη από τη Σουζάνα. Όντως δεν τα πήγε καλά, κάνοντας τις FF να… κλαίνε. Ειδικά η Ασημίνα πλάνταξε στο κλάμα. Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία μας, μένει να φανεί αν θα επιστρέψει η Σουζάνα, επειδή θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Μαρτίνα!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM spoiler 29/10: Πάτωσαν τα… Bratis girls – Αυτή έφυγε! (videos) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα