Μπαρτσελόνα : Δεν τα βρίσκει με Μάντσεστερ Σίτι για Γκαρσία

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το σήριαλ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για τον Έρικ Γκαρσία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο ισπανικός σύλλογος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον Ισπανό στόπερ όμως οι απαιτήσεις των «πολιτών» δεν έπεφταν.

Μπορεί το συμβόλαιο του νεαρού άσου να εκπνέει το 2021 και ο ίδιος να μην θέλει να ανανεώσει με τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει κάπου. Φαίνεται πως όλο αυτό θα συνεχιστεί και τον Γενάρη.

Η Μπαρτσελόνα «καίγεται» να αποκτήσει έναν στόπερ καθώς ο Ουμτιτί είναι συνεχώς τραυματίας, ο Αραούχο δεν έχει καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο και το ζευγάρι Πικέ-Λανγκλέ δεν εντυπωσιάζει. Ο 19χρονος αμυντικός, ήταν μέλος των ακαδημιών της Μπάρτσα και γνωρίζει πολλά για τον σύλλογο. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» προσφέρουν ένα ποσό κοντά κάτω των 10 εκατ. ευρώ ενώ αντίθετα, ο αγγλικός σύλλογος ζητάει 15 εκατ. ακατέβατα. Εφόσον, δεν υπάρξει λύση στο οικονομικό, οι Ισπανοί θα κλείσουν τον νεαρό αμυντικό από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μείνει ελεύθερος.

Keywords