Μπαρτσελόνα : Δεν τα βρίσκει με Μάντσεστερ Σίτι για Γκαρσία

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το σήριαλ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για τον Έρικ Γκαρσία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο ισπανικός σύλλογος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον Ισπανό στόπερ όμως οι απαιτήσεις των «πολιτών» δεν έπεφταν.

Μπορεί το συμβόλαιο του νεαρού άσου να εκπνέει το 2021 και ο ίδιος να μην θέλει να ανανεώσει με τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει κάπου. Φαίνεται πως όλο αυτό θα συνεχιστεί και

τον Γενάρη.

Η Μπαρτσελόνα «καίγεται» να αποκτήσει έναν στόπερ καθώς ο Ουμτιτί είναι συνεχώς τραυματίας, ο Αραούχο δεν έχει καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο και το ζευγάρι Πικέ-Λανγκλέ δεν εντυπωσιάζει. Ο 19χρονος αμυντικός, ήταν μέλος των ακαδημιών της Μπάρτσα και γνωρίζει πολλά για τον σύλλογο. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» προσφέρουν ένα ποσό κοντά κάτω των 10 εκατ. ευρώ ενώ αντίθετα, ο αγγλικός σύλλογος ζητάει 15 εκατ. ακατέβατα. Εφόσον, δεν υπάρξει λύση στο οικονομικό, οι Ισπανοί θα κλείσουν τον νεαρό αμυντικό από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μείνει ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα