Η Ίντερ δεν επέτρεψε στον Κολάροφ να παίξει με την εθνική Σερβίας

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ αποτελεί ένα από τα βασικά και πιο έμπειρα μέλη της εθνικής Σερβίας. Ο 35χρονος έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της καριέρας του και το βιογραφικό του επιβεβαιώνει πως είναι παίκτης-βαρόμετρο για τους Σέρβους.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για το γεγονός που ο άσος της Ίντερ βρίσκεται στον πάγκο, στον τελικό του Nations League κόντρα στην Σκωτία. Συγκεκριμένα, ο νικητής από αυτό το παιχνίδι, θα έπαιρνε την πρόκριση για τα τελικά του EURO,

με τους Σκωτσέζους να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι.

Ο έμπειρος αμυντικός παρακολούθησε όλο το ματς από τον πάγκο, παρότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ήθελε να τον χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με την «MozzartSport», πίσω από αυτό, κρύβεται η Ίντερ.

Ο ιταλικός σύλλογος δεν άφησε την Σερβία να χρησιμοποιήσει τον Κολάροφ καθώς ο ίδιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα μικροτραυματισμού. Έτσι, οι «νερατζούρι» δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, τον κάλεσαν πίσω μετά το ματς, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα