Μπάγερν – Εφές 63-88

23:13 21/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Και τι έγινε που έλειπε ο Σέιν Λάρκιν; Η Αναντόλου Εφές έχει εξαιρετικό ρόστερ, έναν ικανότατο προπονητή και για αυτό πέρασε από το Μόναχο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικρατώντας της Μπάγερν με σκορ 88-63 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, συνεχίζοντας την τρελή διαδρομή της στην διοργάνωση. Η ομαδάρα του Αταμάν δεν είχε αντίσταση από τους Βαυαρούς, ο Κρις Σίνγκλετον αρχικά και ο Βασίλιε Μίτσιτς στην συνέχεια ήταν οι παίκτες που έφεραν το ματς στα μέτρα της, για να περάσει το σκορ στους Τούρκους Σανλί και Τουντσέρ και να έρθει ο περίπατος στο Μόναχο.

Χαμηλός ο ρυθμός στο Μόναχο

στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Εφές πάντως να αφήνει στην άκρη την απουσία του Λάρκιν, με τον Σίνγλετον να ηγείται των προσπαθειών της. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού πέτυχε το 8-11 (ήδη πέντε πόντους), με τον Μπομπουά να τον ακολουθεί για το +6 της ομάδας του Αταμάν. Ο Φλακαντόρι ήταν η αιτία για να πλησιάσει στον πόντο η Μπάγερν, όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με 2 πόντους προβάδισμα (17-19).

Ο «Σινγκ» συνέχισε τον χαβά του στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Σανλί να τον βοηθάει για το 21-27 και το 23-30. Η Μπάγερν δεν είχε λύσεις, είχε μείνει μακριά από το γνωστό της πρόσωπο στην Γερμανία, με την διαφορά να πηγαίνει στο +11 έπειτα από τις βολές του Μόερμαν.
Ο Σίμον πέτυχε το δεύτερο τρίποντό του στο ματς για το 25-37, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου ημιχρόνου στο Μόναχο.

Τι ήθελε η Μπάγερν να πλησιάσει στους 9 με Μάοντο Λο; Η αρμάδα του Αταμάν πέτυχε ένα 8-0 σερί για το 30-47 και γρήγορα έστειλε την διαφορά στους 17 πόντους. Ο Μονρό παρά το γκολ φάουλ που πέτυχε, φαινόταν σε κακό βράδυ και ο Μίτσιτς τιμωρούσε όποτε ήθελε τους Γερμανούς. Με βολές και τρίποντο έστειλε το ματς στο 40-55, ο Τουντσέρ βοήθησε στο 41-58, για να ακολουθήσει ένα 7-0 σερί των Γερμανών μέσω του τριπόντου του Σίσκο (48-59). Ο Μπουμπουά ξεκόλλησε τους φιλοξενούμενους, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 48-62 και την Εφές να έχει βάλει τις βάσεις για μία άνετη νίκη.

Ο Τουντσέρ πήρε χρόνο συμμετοχής και δικαίωσε τον προπονητή του οδηγώντας την αναμέτρηση στο 48-67, με τους Βαυαρούς να μειώνουν στους 15 με τον Λούτσιτς.
Η συνέχεια είχε μόνο Εφές. Ο Μόερμαν πραγματοποίησε το 58-81, ενώ ο Σιμόν έγραψε το +23 για τους Καταλανούς. Η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, ο Άντερσον έκανε το 63-88, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα