Λαρεντζάκης: Επιβεβαίωσε με σιβυλλικό τρόπο το Sportime

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιβεβαίωσε με σιβυλλικό τρόπο το Sportime που είχε αποκαλύψει ότι ο διεθνής γκαρντ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και θα μετακομίσει το καλοκαίρι στο ΣΕΦ.

Το Sportime είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά στις 2/11/2019 ότι ο Λαρεντζάκης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Στις 13/2 το Sportime έδωσε και συνέχεια στο όλο θέμα. Είχε αποκαλύψει τότε ότι ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και έτσι «κλείδωσε» οριστικά η μεταγραφή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους».

Ο Λαρεντζάκης είχε σήμερα (21/2) το μυαλό του στο ματς της Εθνικής Ομάδας με την Βουλγαρία στο «Δ. Τόφαλος» στην 1η Αγωνιστική των Ομίλων της Προκριματικής φάσης του Eurobasket 2021.

Μετά το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τη νίκη με 73-63 ο Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μοιραία η κουβέντα πήγε (με αφορμή το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό) και στο τι θα κάνει το καλοκαίρι. Εκεί ο παίκτης της Μούρθια είπε με σιβυλλικό τρόπο: «Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι όμορφο»!

Ο Λαρεντζάκης έκανε φυσικά αναφορά και στην Εθνική και στη νίκη επί της Βουλγαρίας και ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που παίζω με φίλους και συμπαίκτες αλλά και το ότι κάναμε το πρώτο βήμα σήμερα (σ.σ.: χθες) . Η ομάδα είναι καινούργια, υπήρχε το άγχος του πρώτου ματς και νομίζω ότι είναι λογικό. Είμαστε μία παρέα, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και παίζουμε για τη χώρα μας κι αυτό είναι πολύ τιμητικό».

Ο παίκτης της Εθνικής μίλησε και για τις δυσκολίες που συνάντησε το καλοκαίρι στην Ισπανία μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ και την μετακίνησή του στη Μούρθια: «Δυσκολεύτηκα στον πρώτο καιρό στην Ισπανία, μία ξένη χώρα, χωρίς να ξέρω τη γλώσσα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λαρεντζάκης: Επιβεβαίωσε με σιβυλλικό τρόπο το Sportime appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα