Άρσεναλ : «Τζούφια» κανόνια (pic)

20:01 9/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά από 8 αγωνιστικές στην Premier League, η Άρσεναλ μετράει τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται μόλις στην 11η θέση της βαθμολογίας, με τους «κανονιέρηδες» να διασύρονται εντός έδρας από την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει κάνει και την καλύτερη εκκίνηση στο εφετινό πρωτάθλημα και αν ρίξει κανείς μια ματιά στα στατιστικά τους, τότε θα διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλο θέμα στην επιθετική γραμμή.

Στα τελευταία πέντε ματς, οι «κανονιέρηδες»

έχουν σημειώσει μόλις δύο τέρματα και δείχνουν πως έχουν ζήτημα στο γκολ. Η Άρσεναλ δυσκολεύεται αφάνταστα να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα, με τα κανόνια να είναι… άσφαιρα.

Με τις πρώτες 8 αγωνιστικές να έχουν περάσει στην εφετινή Premier League, οι παίκτες του Αρτέτα έχουν σημειώσει μόλις 9 τέρματα. O Λακαζέτ έχει σκοράρει 3 φορές και ο Ομπαμεγιανγκ 2.

Φυσικά, αυτή η επίδοση των «κανονιέρηδων» είναι η χειρότερη τα τελευταία 22 χρόνια. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1998-1999 η ομάδα του Λονδίνου είχε και πάλι 9 γκολ στις πρώτες 8 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Δείτε το ενδιαφέρον στατιστικό για την ομάδα του Αρτέτα:

9 – Arsenal have scored just nine goals in eight Premier League games this season; their fewest at this stage of a league campaign since 1998-99 (also nine). Impotent. pic.twitter.com/G4BZYqajgV

— OptaJoe (@OptaJoe) November 8, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα