Τα δεδομένα για τη σωματική άσκηση στην καραντίνα

19:28 9/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Ρεκόρ στις μετακινήσεις για άθληση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής με περισσότερους από ένα εκατ. ανθρώπους να στέλνουν το σχετικό SMS. Αφορμή για να βγουν από το σπίτι ή πραγματική ανάγκη για άθληση; Πιθανώς θα συνέβησαν και τα δύο.

Σε αυτή την καραντίνα πάντως, διαφέρει η προσέγγιση σε όσους επιλέγουν να αθληθούν σε σχέση με το πρώτο Lockdown καθώς αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός τόσο στην ώρα, όσο και στην απόσταση για όσους επιλέξουν να τρέξουν.

Θυμίζουμε

ότι για να τρέξει κάποιος θα πρέπει να στείλει 6 στο 13033 μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που απαιτούνται (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση). Την ώρα της άθλησης οι δρομείς μπορούν να μη φορούν μάσκα κάτι που είναι υποχρεωτικό πριν ξεκινήσουν το τρέξιμο, αλλά και μετά από αυτό.

Επιπρόσθετα κάποιος μπορεί να τρέξει μόνος του ή με ένα ακόμα άτομο αρκεί να τηρούν τις απαραίτητες μεταξύ τους αποστάσεις. Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν μέχρι νεοτέρας και θα πρέπει ο καθένας να είναι προσεκτικός στις αλλαγές των μέτρων μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το κολύμπι στη θάλασσα επιτρέπεται ως άθληση, σε σχέση με τις ημέρες με το Lockdown1, που βεβαίως απαγορευόταν λόγω της εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα