Άρης με υπομονή, Ατρόμητος με γκολ

14:36 1/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Καλό μήνα να έχουμε, ο τελευταίος του καλοκαιριού, αλλά δεν πτοούμαστε. Θα απολαύσουμε το καλοκαιράκι όσο διαρκέσει ακόμα. Όσο πλησιάζει αυτό προς το τέλος του όμως, αυτό σημαίνει ότι θα μπούμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με όλα τα πρωταθλήματα να κάνουν σέντρα. Πάμε να δούμε τα σημερινά, με τα προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Ξεκινάω από το ματς της Α.Ε. Λεμεσού απέναντι στον Άρη, με τις δύο ομάδες να άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, με το 0-0

του πρώτου αγώνα. Οι Κύπριοι κατέβηκαν να πάρουν την ισοπαλία και το κατάφεραν, με τον Άρη να σπαταλάει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η ΑΕΛ στηρίζεται στην καλή ανασταλτική λειτουργία της και παρότι γηπεδούχος, δεν πρόκειται να αλλάξει στυλ. Θα έχει υπομονή στο παιχνίδι της και δεν θα ρισκάρει. Η ομάδα του Παντελίδη, ξέρει ότι αν πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, τότε θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, μιας και πρέπει να δεχθεί δύο για να μείνει εκτός. Δεν περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός από νωρίς, θα είναι ματς υπομονής και λογικά στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες θα είναι επιφυλακτικές.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη Ντουνάισκα Στρέντα και μετά το 2-1 μέσα στη Σλοβακία, πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να μείνει εκτός. Το έχει ξανά κάνει πάντως στο παρελθόν, με την έδρα του να μην είναι η μεγάλη του δύναμη. Έδειξε πάντως ότι είναι καλύτερη ομάδα και με λίγη προσοχή θα περάσει. Οι Σλοβάκοι έχουν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, δέχονται πολύ εύκολα γκολ, αλλά μεσοεπιθετικά είναι επικίνδυνοι. Σκοράρουν με άνεση και θα μπουν με στόχο να βάλουν τα μίνιμουμ δύο γκολ που θέλουν για την πρόκριση. Το δήλωσε άλλωστε και ο προπονητής τους, ότι θα μπούμε να βάλουμε τα δύο γκολ που χρειαζόμαστε για να περάσουμε. Έτσι αναμένονται επιθετικοί από νωρίς και μπορούν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα επιλέξω στο ΑΕΛΆρης το πρώτο γκολ να έρθει μετά το 28:00’, μιας και αναμένω ματς υπομονής στο πρώτο μέρος.

Στο Περιστέρι, η Ντουνάισκα δεν ξέρει να παίζει άμυνα, θα βγει να επιτεθεί και μπορεί να το κάνει «ροντέο». Ικανότατος επιθετικά ο Ατρόμητος, θα βάλει γκολ, αλλά ένα τουλάχιστον μπορεί να το δεχθεί. Πάμε στο over 2.5 σε τιμές διπλασιασμού.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα