Αρχίζουν να μετρούν απώλειες στον Άρη

Δεν φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα στον Άρη, υπάρχουν και τα ζητήματα (κακής) διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, που αποψιλώνουν την ομάδα, σε μια εποχή, που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είναι στην πόρτα της εξόδου, έχει βάλει το χέρι στο πόμολο και απλά περιμένει την επίσημη ανακοίνωση από τον Άρη, για να κλείσει άδοξα το σύντομο κεφάλαιο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Σακελλαρίου είναι εκτός πλάνων των προπονητών στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, κάτι που μάλλον προκαλεί εντύπωση, καθώς από τη μια δεν υπάρχουν πολλοί

διαθέσιμοι έμπειροι παίκτες στο ρόστερ του Άρη, από την άλλη η μέχρι τότε παρουσία του δεν δικαιολογεί το DNP σε τέσσερα συνεχόμενα ματς.

Παίκτης και ομάδα συμφώνησαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους, με τον παίκτη να χαρίζει τα προς αυτόν οφειλόμενα, προκειμένου να λειτουργήσει αυτή η κίνηση ως επιταχυντής εξελίξεων, αλλά και για να δείξει τον σεβασμό του απέναντι στον Άρη. Ο Σακελλαρίου είναι πλέον ελεύθερος (θα είναι άμα τη επίσημη ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου, κάτι που λογικά θα γίνει σήμερα) και μελετά τις προτάσεις που έχει, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μακάρι αυτό να ήταν το τελευταίο πρόβλημα για τον Άρη, όμως τα χειρότερα είναι αυτά που έπονται, καθώς δίνεται καθημερινή μάχη, να μαζευτούν χρήματα και να αποτραπεί η φυγή ξένων παικτών, καθώς ήδη Ντραγκίσεβιτς και Γιασικεβίτσιους έχουν θέσει θέμα πληρωμών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι οι υπόλοιποι δεν θέλουν να πάρουν κάποια από τα προς αυτούς οφειλόμενα. Με τον εφιάλτη τον ΒΑΝ να έχει επιστρέψει, τη λειψανδρία να είναι πονοκέφαλος, σε συνδυασμό με τη δεινή βαθμολογική θέση, διαμορφώνουν ένα ιδιαιτέρως τοξικό και προβληματικό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα