ΑΠΟΕΛ: «Ο Ζαχίντ θα πάει στον Παναθηναϊκό, μόνο με τους όρους μας»

15:22 12/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον «SuperSport FM 104» της Κύπρου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ και το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό.

Μέσα από τα λεγόμενα του, έκανε ξεκάθαρο πως η μοναδική πιθανότητα για να αποχωρήσει ο παίκτης από το ρόστερ της κυπριακής ομάδας είναι να γίνει με τους όρους που θέτει ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά

τα όσα είπε:

«Υπάρχουν κάθε μέρα δημοσιεύματα στην Αθήνα ότι συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ. Κάθε μέρα δέχομαι δεκάδες κλήσεις από συναδέλφους στην Ελλάδα και δυστυχώς τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο, δεν αλλάζει κάτι.

Η απάντηση είναι ότι, ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ο ΑΠΟΕΛ ζητά συγκεκριμένα πράγματα αφού θέλει ο Παναθηναϊκός τόσο πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Όταν ο Παναθηναϊκός καταλήξει στο μέτρο του ΑΠΟΕΛ και το αποδεχτεί τότε υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το ρόστερ ο Ζαχίντ. Αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή την στιγμή».

«Για την UEFA αν θα έπρεπε να δηλώσουμε σήμερα τον κατάλογο των παικτών μας, θα χρειαζόταν να αφαιρέσουμε μόνο έναν παίκτη.

Θα περιμένουμε την Δευτέρα για να επιστρέψουν πίσω όλοι οι παίκτες απ’ το ρεπό για να ξεκαθαριστεί το σκηνικό, χωρίς να αποκλείω να προκύψει εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχει κάτι που να είναι ιδιαίτερα περίπλοκο αυτή την στιγμή», τόνισε για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ έχει αυτή τη στιγμή 18 παίκτες της λίστας Α’ (ξένοι/κοινοτικοί).

Keywords
Τυχαία Θέματα