Απίστευτο: «Ψαλίδι ή πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)

22:06 9/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ευρωλίγκα είναι στον πάγο, η σεζόν έχει λήξει στην Ελλάδα, με τα έσοδα να μηδενίζονται για τους περισσότερους που είχαν να λάβουν από το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός και δη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατάει για καλά κλειστά τα χαρτιά για την επόμενη μέρα της ομάδας. Τα σενάρια είναι πολλά, με το «10» να τα εξετάζει το Σάββατο και να τονίζει να ήτανε το 2003 για τον Παναθηναϊκό του… αύριο.

Δημοσίευμα λοιπόν από

την Κροατία την Παρασκευή (ο8/05) έκανε λόγο περί πώλησης του Παναθηναϊκού επικαλούμενο όμως πληροφορίες από Μέσα της χώρας μας. Για να έρθει την επόμενη μέρα από την Ιταλία, ένα ρεπορτάζ που έχει τεράστιο ενδιαφέρον σχετικά με το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με το basketinside.com η Πράσινη ΚΑΕ είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει χέρια. Το ιταλικό Μέσο υποστηρίζει πως την Παρασκευή 15 Μαΐου, ο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία είτε θα ανακοινώσει την πώληση της ομάδας είτε μεγάλη μείωση του μπάτζετ της.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το μέλλον κάποιων παικτών βασίζεται σε τεράστιο βαθμό από όσα πει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ. Το basketinside τονίζει ότι σε αυτήν την… μοίρα βρίσκεται και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έχει ήδη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Και όσο υπάρχει… σιωπή από την μεριά των Πρασίνων, όλο και περισσότερα θα είναι τα σενάρια για την επόμενη σεζόν.

Το δημοσίευμα του basketinside

Keywords
Τυχαία Θέματα