Αντετοκούνμπο: «Το ρεκόρ μας μιλάει από μόνο του» (vid)

09:36 1/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος των Μπακς στη νίκη επί των Χοκς με 137-96 και μετά το τέλος του ματς μίλησε για την πορεία των ελαφιών.

Ο Greek Freak τόνισε πως το ρεκόρ της ομάδας μιλάει από μόνο του για τη δουλειά που γίνεται, ενώ αναφέρθηκε και στα ατομικά του στατιστικά και τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πλάνο που είχαμε μας διευκόλυνε αρκετά στο να σκοράρουμε εύκολα, βγήκαμε στην τρίτη περίοδο και αυξήσαμε το προβάδισμα

μας με αποτέλεσμα να μην αφήσουμε περιθώριο σε παίκτες όπως ο Γιανγκ α βρουν ρυθμό.

Είναι ωραίο που δεν έπαιξα πολύ χρόνο. Χρειάζεται μερικές φορές. Θα πάω για βραδινό χωρίς να πονάω μετά από καιρό. Δε με ενδιαφέρουν τα στατιστικά μου. Το ρεκόρ της ομάδας μιλάει από μόνο του. Έχουμε 17 νίκες σε 20 παιχνίδια. Μπορούμε και καλύτερα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί δεν χρησιμοποιούμε την απουσία του Μίντλετον ως δικαιολογία.

Πριν το ματς μίλησε με τον coach και του είπε ότι έχουμε 10 σερί νίκες και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Οι 11 σερί νίκες έχουν να συμβούν από το 198. Κάθε ήττα μας πονά. Σε κανέναν δεν αρέσει να μπαίνει στο παρκέ και να χάνει».

"I'm not built around stats. I think our record can talk for itself. Out of 20 games, we win 17." pic.twitter.com/OP41Pg9r8v

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 1, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα