Αυτός είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που θέλει ο ΠΑΟΚ (vids)

20:46 25/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του μέσου της Κορίνθιας, Ντάγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη το απόγευμα της Τρίτης με ανάρτησή του στα social media να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 22χρονο άσο.

Ποιος είναι όμως ο παίκτης που έχει «τρελάνει» τους Ασπρόμαυρους και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους τους έχει αναγκάσει να προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ στην Κορίνθιανς, για να πείσουν την Βραζιλιάνικη ομάδα

να πει το πολυπόθητο «ναι»;

O Ντάγκλας Αουγκούστο αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως αμυντικό χαφ. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σελεσάο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε, στις οποίες εντάχθηκε το 2004 σε ηλικία 7 ετών.

Επαιξε στην Κ17, αλλά και στην Κ20 της «Φλου», ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Στους «τρικολόρ» έμεινε μέχρι το 2018, πραγματοποιώντας συνολικά 57 συμμετοχές, στις οποίες είχε 3 γκολ και 2 ασίστ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κορίνθιανς, η οποία εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 1 εκατ. ευρώ και τον έντυσε στα ασπρόμαυρα. Με τα χρώματα της Κορίνθιανς έπαιξε σε 17 αγώνες, έχοντας 1 γκολ σε 1.312 λεπτά, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπαΐα, καταγράφοντας εννιά συμμετοχές.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα