Survivor spoiler 25/6: Live μετάδοση το αγώνισμα επάθλου!

Survivor spoiler 25/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (25/6). Η ανάρτηση αφορά το αγώνισμα επάθλου. Συγκεκριμένα ένα από τα τελευταία που έχουμε να δούμε, αν όχι το τελευταίο. Πρόκειται για Live μετάδοση. Πάμε να δούμε play by play το αγώνισμα.

Survivor spoiler 25/6

Συνήθως ξεκινάμε

την κουβέντα λέγοντας πως: όλα τα νέα για το Survivor τα μαθαίνετε από εδώ. Αρκετοί όμως φαίνεται πως ξέρουν κι άλλα μονοπάτια. Δικαίωμά τους βέβαια. Απλά τι κάνουν εδώ και τι κερδίζουν με το κράξιμο και την ειρωνεία δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λένε τα παιδιά εδώ από το αθλητικό τι παίζει και τι όχι στα δικά τους τα χωράφια, αλλά δεν το περίμενα. Τέτοιο χάλι. Και δεν είμαι και συνηθισμένος. Εγώ γράφω για την πλάκα μου. Βρήκα και μπελά…

Survivor διαρροή Μπορά: ΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι! Πανηγυρίστε…

Ανέφερα το πρωί ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για το αποψινό έπαθλο. Έπαθλο που αφορά το χορό στο Κόκο Μπόνγκο. Καλό θα είναι να διαβάστε το ξεκαθάρισμα για τις νίκες και τι συμβαίνει με τα spoilers. Δεν θα σας πάρει πολύ. Με ένα κλικ ΕΔΩ θα καταλάβετε.

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικές, όπως η Interwetten, με ένα μόνο κλικ.

Ασφαλώς και είμαι αρκετά απογοητευμένος, αλλά δεν θα χαλάσω και την παρέα. Στην Τουρκία είδαμε δύο αγωνίσματα. Θα κάνουμε Live για αμφότερα. Σαφώς και χωρίς τη δική σας συμμετοχή σήμερα η μέρα δεν βγαίνει. Περιμένω τα σχόλια σας. Την καλησπέρα μου σε όλους.

Οριστικό! Στο Μπόντρουμ ο ελληνικός τελικός!

Α, ξέχασα. Υπάρχει κι ένα κύμα… φυγής από το Instagram. Σαν τιμωρία δηλαδή. Τα αφήνω από κάτω απλά. Δεν ζητάω κάτι απόψε. Εν αναμονή του να ξεκινήσουν τα αγωνίσματα.

Φυσικά έχουμ ακόμα δρόμο μέχρι να ξεκινήσουν τα αγωνίσματα. Απλά για να μαευζόμαστε νωρίς απόψε…

Χωρίς άγχος απόχε. Σε λίγο θα ξεκινήσουν όλα.
Ανέφερα τι έχει συμβεί με τα spoilers παραπάνω. Στο κείμενο για το ξεκαθάρισμα. Καλό θα είναι να το διαβάσετε. Το επαναλαμβάνω..
Με δυο λόγια.
Αν δούμε τους μαύρούς να περνούν τους πέντε πόντους, πάμε για μαύρη νίκη. Όπως λένε όλοι και όπως μας είχε πει κι εμάς αρχικά.
Διότι είπαμε. Αναμένουμε και ένα 10-4 των άσπρων. Σε έπαθλο μας είπε.

Μόλις έδειξε δεύτερο αγώνισμα και στο ελληνικό τρέιλερ. Άρα.
Νίκη μαύρων στη Ντίσκο.
Νίκη άσπρων στο άλλο. Για να τα βάλουμε σε μια σειρά.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ελληνική μετάδοση πιο μπροστά…
Μένει να δούμε αν θα δείξουν και τα δύο την ίδια ώρα ή θα κάνουν τράμπα.
Θα ανοίξω και δέυτερο Live αν χρειαστεί!

Για πάμε…

39-36 οι νίκες… Δεν το περιμέναμε τόσο κοντά…

LIVE

1-0 οι άσπροι. Ο Μπορά την πρώτη νίκη. Κόντρα στον Γιουσούφ!
1-1 οι μαύροι. Η Δαλάκα εύκολα! Με νεύρα κιόλας. Κόντρα στη Σεντά…
2-1 οι μαύροι. Σαρωτικός Εμρέ κόντρα στον Νίκο. Αποφασισμένοι για χορό οι μαύροι!
2-2 οι άσπροι. Οριακό ματς, αλλά η Αφροδίτη πήρε τη νίκη. Κόντρα στη Δήμητρα. Πολύ ανεβασμένη η Αφροδίτη τελευταία. πεσμένη η Δήμητρα. Αρκετά… Και πολύ γρκίνια. Δεν πάει το σώμα, δεν τρέχουν τα πόδια, δεν σκέφτεται το μυαλό… Σταματάω, θα με κατηγορήσουν για εμπαθή…
Διαφημίσεις, αλλά μπορεί να προσπεράσει η Τουρκία σε λίγο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα ανεβάσω από σήμερα, μόλις τελειώσουμε με το καλό, ποιος κάνει το 1-0 στις νίκες στην ασυλία. Οριστική ενημέρωση. Έτσι, επειδή μπορώ!

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  

The post Survivor spoiler 25/6: Live μετάδοση το αγώνισμα επάθλου! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα