Αυτά έγραψε ο Αλαφούζος στον Δώνη – Ενήμερος ο Ρόκα, που δε μίλησε στον προπονητή

00:28 30/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Προς το τέλος της οδεύει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη, καθώς μπορεί το… περιβόητο ραντεβού του προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην έγινε, αλλά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επέλεξε να στείλει επιστολή με την οποία εκφράζει την επιθυμία του για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά το τέλος των πλέι οφ. Όχι για απόφαση

να τον διώξει και να καταγγείλει τη σύμβαση, αλλά μία προσπάθεια να βρουν κοινή λύση και να λύσουν το συμβόλαιο, δίχως την πληρωμή της ρήτρας που υπάρχει σε αυτό.

Ο Δώνης έμεινε… έκπληκτος από το γεγονός πως ο Αλαφούζος επέλεξε το βράδυ της Τετάρτης να στείλει την επιστολή στο σπίτι του. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε το χαρτί στον οδηγό του και εκείνος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του προπονητή και του παρέδωσε την επιστολή, στην οποία ο Αλαφούζος μεταξύ άλλων εκθειάζει τον Έλληνα τεχνικό για τη δουλειά του στον σύλλογο, αλλά τον καλεί να λύσει τη συνεργασία τους για το καλό του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων ο Αλαφούζος αναφέρει πως «είσαι καταπληκτικός προπονητής και έχεις κάνει τρομερή δουλειά στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε. Υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό».

Αφού στη συνέχεια ο Αλαφούζος ευχαριστεί τον Δώνη για τη δουλειά που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα που είναι στον πάγκο, καταλήγει με την επιθυμία του να λυθεί η συνεργασία τους για το καλό του συλλόγου.

«Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μετά το τέλος των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ μας και καλό θα ήταν να λυθούν και στη συνέχεια να λυθει και η συνεργασία μας».

Η επιστολή φέρει την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου και δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για προσωπικές κουβέντες του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού προς τον προπονητή, σε μια προσπάθεια πιθανότατα για να τον πείσει ακόμα – ακόμα και να παραιτηθεί. Δεν πρόκειται για απόλυση, ούτε για καταγγελία σύμβασης, αλλά για εκδήλωση της επιθυμίας του Αλαφούζου να μη συνεχιστεί η συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Ενήμερος ο Ρόκα, που δε μίλησε στον Δώνη

Ο Τσάβι Ρόκα βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί μετά από 2,5 μήνες μακριά από την ομάδα ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, που τον βρήκε στη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ήταν ενήμερος για τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου και ίσως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δε μίλησε καθόλου με τον Γιώργο Δώνη κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίας στο προπονητικό κέντρο.

Ο Ρόκα είχε επαφές με παίκτες και κυρίως με τους αρχηγούς, που τους μετέφερε την πρόθεση για… ψαλίδι στους μισθούς ελέω του κορωνοϊού που έφερε ζημιά στον σύλλογο, αλλά δεν είπε ούτε κουβέντα με τον προπονητή της ομάδας.

Κάποιες πηγές θέλουν τον Ρόκα να ετοιμάζει ήδη την επόμενη μέρα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και να έχει φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Δώνη και με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, μιας και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του και να μην παραιτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα