ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, νοκ-άουτ με Ολυμπιακό

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, μαζί με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, χωρίς να είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Ήδη ο Νίκος Κωστένογλου καταστρώνει τα πλάνα του για το Φάληρο, υπολογίζοντας χωρίς τον αρχηγό, που είναι εκτός μάχης για την Κυριακή. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Έλληνα τεχνικού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες έκανε χθες πρόγραμμα στο γυμναστήριο και επί

της ουσίας είναι εκτός μάχης για το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νίκλας Χουλτ, λόγω γαστρεντερίτιδας! Ο Σουηδός άσος πάντως είναι πιθανό να βρεθεί στην αποστολή, έστω και καταπονημένος από την ίωση που τον προσέβαλλε. Κάτι που θα κριθεί αύριο.

Από εκεί και πέρα κανονικά προπονήθηκε ο Ντανιέλε Βέρντε, που είναι στη διάθεση του Κωστένογλου ενόψει Ολυμπιακού. Το πρόβλημα του Ιταλού εξτρέμ δεν ενέπνεε ανησυχία και ο Βέρντε υπολογίζεται κανονικά για το μεγάλο ματς. Θυμίζουμε πως εκτός έχει τεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Μπάρκας, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα σε προπόνηση της εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα