ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Λάτσι με ΟΦΗ

08:59 22/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Τον ΟΦΗ υποδέχεται η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (19:30) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και ο Μάσιμο Καρέρα έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα. Πέντε παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους ο Ιταλός τεχνικός.

Οι Βράνιες και Σβάρνας είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος αλλά και ο Μπάρκας που υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω σκωληκοειδίτιδας.

Έτσι διαθέσιμος για την άμυνα είναι μόνο ο Μάριος Οικονόμου αλλά και ο Ζίγκα Λάτσι που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 17χρονος Σλοβένος στόπερ που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στα Σπάτα, δοκιμάστηκε από τον Καρέρα στην προπόνηση της Παρασκευής, δίπλα στον Οικονόμου ενώ κάποια στιγμή έπαιξε ως στόπερ και ο Λόπες δίπλα στον Έλληνα αμυντικό. Το σενάριο με τον Λάτσι, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες πάντως.

Από κει και πέρα, ο Τσιντώτας θα είναι βασικός, με τον Παουλίνιο στα δεξιά και τον Χουλτ αριστερά, Σιμόες σε ρόλο «κόφτη» και τους Σιμάνσκι – Κρίστιτστιτς εσωτερικούς κεντρικούς χαφ. Για την τριάδα της επίθεσης ο Καρέρα δοκίμασε σχήμα με Μάνταλος στα δεξιά, Λιβάγια αριστερά και κορυφή τον Ολιβέιρα με τον Αραούχο μάλλον να μένει στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα