ΑΕΚ : Έκλεισε ο Ολιβέιρα, προχωράει και του Βέρντε

08:08 15/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για διπλό μεταγραφικό χτύπημα, κλείνοντας δύο μεγάλες «τρύπες» για τη νέα χρονιά. Η Ένωση λοιπόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει με τον Πορτογάλο επιθετικό για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες

απολαβές στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Νόριτς για την παραχώρηση του παίκτη.

Πλέον οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και ο Πορτογάλος φορ δεν αποκλείεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στην Αθήνα μετά την επιστροφή από την Πολωνία, την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Ολιβέιρα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης.

Πέρα όμως από την περίπτωση του Ολιβέιρα, στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται και η περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε. Ο παίκτης έχει ραντεβού με τη διοίκηση της Ρόμα τη Δευτέρα (15/7), στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά με τη μετακίνηση του Ιταλού εξτρέμ στην Ένωση. Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρωθεί το deal και ότι και ο Ιταλός εξτρέμ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανήκει στην ομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα για να επιτευχθεί συμφωνία και για τον Βέρντε, η ΑΕΚ θα πρέπει να αγοράσει τον παίκτη για 1 εκατ. ευρώ με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%. Πάντως η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από ένα διπλό «μπαμ» που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα