Φέντερερ: “Στα 37 δεν έρχεται το τέλος”

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρήκε το κουράγιο να κρατήσει τα θετικά της μεγάλης εμφάνισης που έκανε στον επικό τελικό του Wimbledon κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και ελπίζει να έχει γίνει το πρότυπο…του 37άρη!

Και μόνο να πεις δύο λόγια μετά από μία τόσο σκληρή ήττα με τα χαμένα match points και τις πολλές ευκαιρίες που είχε ο Φεντ να κάνει δικό του έναν τόσο επικό τελικό, απαιτεί τρομακτική ψυχική δύναμη.

Ο Ρότζερ Φέντερερ το έκανε, δεν λύγισε συναισθηματικά ούτε κατά τη διάρκεια της απονομής, ούτε

στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε και προσπάθησε να βρει το…χιούμορ μέσα στον σκληρό τρόπο που του ξέφυγε ο φετινός τίτλος στο Λονδίνο.

“Θα προσπαθήσω να ξεχάσω γρήγορα αυτό το ματς. Αλλά, στην πραγματικότητα τα έδωσα όλα και νιώθω ότι έπαιξα πολύ καλά. Ήταν ένα απίστευτο ματς και αξίζουν συγχαρητήρια στον Νόβακ. Στα 37 δεν έχει έρθει το τέλος για μένα. Ελπίζω να πάρουν κουράγιο και οι υπόλοιποι 37ρηδες!” ανέφερε ο Ροτζ στην τελετή απονομής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και αφάνταστα ψύχραιμος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου.

“Εννοείται ότι ήταν σκληρό να χάσεις μετά τα match points. Αλλά δεν παράτησα το ματς όταν τα έχασα. Είχα και άλλες ευκαιρίες. Αλλά δεν πήρα τον έναν πόντο, το ένα χτύπημα που θα μου έδινε το τρόπαιο”.

“Έχω μάθει να αποβάλλω από μένα τις σκληρές ήττες και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα. Μένω με τα θετικά της πολύ καλής απόδοσης και του πόσο κοντά έφτασα. Ήδη, σκέφτομαι το Σινσινάτι και τη συνέχεια της σεζόν. Χαίρομαι που έλαβα μέρος σε έναν τόσο τρομερό τελικό που ήταν διαφήμιση για το τένις” ανέφερε ο Ροτζ.

Τώρα, πώς νιώθει μέσα του ο “Βασιλιάς” μόνο η ψυχή του το γνωρίζει…

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Στα 37 δεν έρχεται το τέλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα