Tζένοα-Γιουβέντους 1-3

00:42 1/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος συνεχίζει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε από την έδρα της Τζένοα με 3-1 και διατήρησε το +4 από την δεύτερη Λάτσιο. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μπιανκονιέρι ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μια ασίστ.

H Μεγάλη Κυρία στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ωστόσο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η γκολάρα του Ντιμπάλα άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη. Ο Αργεντίνος

επιθετικός με φοβερή ενέργεια μέσα από την περιοχή νίκησε τον Περίν για το 1-0. Στο 54’ ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Μπερναρντέσκι πήρε την κεφαλιά αστοχώντας εξ επαφής, ενώ στο 56’ ο Ρονάλντο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα ανέλαβε στο 73΄ ο Κόστα με ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν σε με τον Πιναμόντι στο 76΄.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Σουμαορό, Γκιλιόνε (62’ Μπαρέκα), Ρομέρο, Κασάτα (78’ Πάντεβ), Μπεχράμι, Σένε (46’ Λεραγκέρ), Στουράρο (75’ Μπιράσκι), Φαβίλι (46’ Σανάμπρια), Πιναμόντι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Ραμπιό (83’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (74’ Ράμσεϊ), Ρονάλντο (74’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (66’ Κόστα), Ντιμπάλα (83’ Ολιβιέρι)

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα