Mπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

00:14 1/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το περασμένο Ιανουάριο. Ο Μπρούνο Φερνάντες, περί ου ο λόγος, έδωσε άλλη μια παράσταση, σημειώνοντας δυο τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα για να φύγουν οι Κόκκινοι Διάβολοι με την νίκη από το Μπράιτον.

Μετά από αυτήν την νίκη η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κρατάει στα χέρια της την πέμπτη θέση, η οποία μπορεί να την οδηγήσει στο επόμενο Champions League, αν ισχύσει η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι.

Τον χορό των τερμάτων

για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε στο 16΄ ο Γκρίνγουντ, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε το Ράιαν για το 1-0. Στο 29΄ ο Μπρούνο Φερνάντες με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ουσιαστικά κλειδώνοντας την υπόθεση-νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατέβασαν ταχύτητα με τον Πορτογάλο μέσο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Γκρίνγουντ σέντραρε από αριστερά και ο Φερνάντες με σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, ανέβαζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Πλέον, με αυτήν την νίκη Γιουνάιτεντ έφτασε στους 52 βαθμούς όντας στην 5η θέση και ισόβαθμη με την Γουλβς, ενώ είναι στο -2 από την 4η Τσέλσι που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Λάμπτεϊ (46’ Μοπέ), Ντανκ (82’ Μούι), Ντάφι, Μπερν, Μοντόγια, Μπισουμά, Μακ Άλιστερ (82’ Μπερνάρντο), Κόνολι (87’ Μαρτς), Πρέπερ (46’ Τροσάρ), Στίβενς.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (64’ Ουίλιαμς), Μάτιτς, Πογκμπά (64’ Περέιρα), Γκρίνγουντ, Φερνάντες (64’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (78’ Τζέιμς), Μαρσιάλ (78’ Ιγκαλό)

Keywords
Τυχαία Θέματα