Premier League : Οι 8 ομάδες που είναι αρνητικές στο πλάνο αναδιάρθρωσης

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει την παγκόσμια οικονομία και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να βγει από την κουβέντα. Τα τελευταία 24ώρα στην Αγγλία το μονοπώλιο της συζήτησης έχει πάρει το πλάνο «Project Big», όπου οι «μεγάλοι» της Premier League ετοιμάζουν να αναδιαμορφώσουν την αγγλική λίγκα και να φέρουν τα πάνω κάτω, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει επιφέρει ο Covid 19.

Πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας είναι η Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι αν και ήλπιζαν ότι θα βρουν υποστηρικτές

για το πλάνο 8 ομάδες της Premier League έχουν εναντιωθεί σε αυτήν την πρόταση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι σύλλογοι που είναι αρνητικοί στην αναδιάρθρωση είναι Λιντς, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Γουέστ Μπρομ, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ.

Παράλληλα το δημοσίευμα κάνει αναφορά ότι οι ιδιοκτήτες των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έρθουν άμεσα σε επικοινωνία, πριν το έκτακτο meeting που έχει προγραμματιστεί από την Premier League και θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα