Fotomac: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντριουσί» (vid)

Ακόμα ένα όνομα προστίθεται στο μεταγραφικό δελτίο του Ολυμπιακού, ανοίγοντας πρόωρα την ονοματολογία εν όψει του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Αργεντινό επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Σεμπαστιάν Ντριουσί.

Το σενάριο προέρχεται από την τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac», η οποία καταγράφει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον 24χρονο εξτρέμ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φενέρ θα αποπειραθεί να κλείσει τον Ντριουσί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντριουσί έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 και από την 1η Ιανουαρίου, θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει αλλού ως ελεύθερος. Η Φενέρ επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση, αλλά δεν είναι μόνη.

Ο Ολυμπιακός, η Βόλφσπουργκ και η Φιορεντίνα επίσης έχουν προσεγγίσει τον Ντριουσί, με βάση το τουρκικό ρεπορτάζ. Κάτι που σημαίνει πως ο βαθμός δυσκολίας στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή ανεβαίνει σημαντικά.

Ο Ντριουσί είναι Αργεντινός, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο. Με τη Ζενίτ μετράει 24 γκολ και 21 ασίστ σε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα