Αρης : Τα πρόσωπα και η προσέγγιση ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17/10, στις 18:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Άκης Μάντζιος, δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που θα είναι αρκετά διαφορετικό από την περασμένη αγωνιστική, είναι η προσέγγιση του ματς. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κιτρίνων»,

θέλει να δει την ομάδα του να επιτίθεται περισσότερο και να γίνεται πιο απειλητική προς την αντίπαλη εστία.

Όσο για την εντεκάδα, η πιο πιθανή αλλαγή που σκέφτεται ο Έλληνας κόουτς, είναι του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος θα πάρει τη θέση ενός εκ των Μαντσίνι και Μπερτόγλιο. Σε περίπτωση που αντικαταστήσει τον δεύτερο, τότε ο πρώτος θα αγωνιστεί στον άξονα.

Στο υπόλοιπο σχήμα, ο Μπουσέ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα να είναι η ίδια με της προηγούμενης εβδομάδας. Δηλαδή τους Δεληζήση και Ρόουζ στα στόπερ και τους Σάκις με Γκανέα στα μπακ. Στον άξονα, δύσκολα θα αλλαχθεί το δίδυμο Ματίγια-Τζέγκο, ωστόσο αν προκύψει κάτι τέτοιο, την θέση διεκδικούν οι Σάσα και Κάτσε. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λόπεθ και αριστερά ο Γκάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα