Βόλος: Κέρδισε πόντους ο Ατιγιάτ στην Ξάνθη

Δεν ήταν αυτός που έχουμε συνηθίσει ο Βόλος στο ματς με την Ξάνθη. Μπήκε μεν καλύτερα, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, αλλά στη συνέχεια δεν έβγαλε αντίδραση.

Υπάρχει, όμως, και ένα κέρδος από το συγκεκριμένο ματς. Αυτό είναι ο Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ. Ο Μαροκινός χαφ

έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ και αναμφίβολα αυτό του δίνει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Κέρδισε πόντους εν όψει της συνέχειας και ίσως αυτό να αρκεί για να τον δούμε και στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος ξεκίνησε στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά έγινε αλλαγή πριν το ημίχρονο με τον Μπαλογιάννη να τον αντικαθιστά. Ο νεαρός χαφ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, πήγε καλά στη Νέα Σμύρνη και έκτοτε δεν ξαναβγήκε από την ενδεκάδα.

Ίσως, όμως, τώρα γίνει η αλλαγή. Γενικά, πάντως, ο Βόλος είναι μία από τις ομάδες που παρουσιάζουν σταθερά την ίδια ενδεκάδα με ελάχιστες διαφορές. Και πολλές φορές αυτές είναι αναγκαστικές.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Βόλος: Κέρδισε πόντους ο Ατιγιάτ στην Ξάνθη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα