Βόλος: Αυτός ο παίκτης ψάχνεται για αλλού

21:57 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Βόλος με αποτέλεσμα να επικρατεί και έντονος προβληματισμός για τον Άνχελ Λόπεθ. Όλο αυτό περνά και στους παίκτες που με τη σειρά τους κοιτούν για αλλού.

Οι Θεσσαλοί δεν βιώνουν τις καλύτερες μέρες τους και όλο αυτό έχει αντίκτυπο στους πάντες. Ο καθένας ούτως ή άλλως πάντα βάζει μπροστά το προσωπικό συμφέρον.

Ο Κυριάκος Ασλανίδης είναι ένας από αυτούς που μένουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες. Τον Μάρτιο γίνεται 22 ετών και φέτος είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως κεντρικός αμυντικός «γράφει»

το κοντέρ.

Δεν ξεκίνησε ως βασικός, αλλά σταδιακά είναι ολοένα και περισσότερα τα ματς που παίρνει ο διεθνής με την Ελπίδων. Ούτε στον Ολυμπιακό κατάφερε να πάρει ευκαιρίες ούτε στον Άρη. Ο Βόλος τον απέκτησε πέρυσι για να έχει μία ακόμη λύση στα μετόπισθεν. Ελάχιστα τα παιχνίδια που έπαιξε. Φέτος, όμως, κάνει για πρώτη σεζόν με διψήφιο αριθμό συμμετοχών στη Stoiximan Super League.

Αυτό είναι που θα ήθελε να εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα να κοιτάει προς άλλες πολιτείες. Την ίδια ώρα που ο Βόλος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό του. Γιατί ναι μεν έχουν στο κλαμπ τη σιγουριά πως θα τη σώσουν την παρτίδα, αλλά η αισιοδοξία τους έως τώρα δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα. Κρατήστε και κάτι ακόμη, ο Ασλανίδης εκτός από ομάδα ψάχνει και μάνατζερ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα