Αστυνομία: «Ναός» παράνομου τζόγου στην Αθήνα

Τεράστια επιχείρηση με παράνομα τυχερά παιχνίδια κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία, που είχε και ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 73 ατόμων.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι Αρχές σημείωσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη ενάντια στη μάστιγα του παράνομου τζόγου.

Ύστερα από έφοδο των ανθρώπων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας στο κατάστημα συνελήφθησαν συνολικά 73 άτομα.

Πρόκειται για 65 παίκτες και οκτώ υπάλληλους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης

διαδικασίας για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια, μεταξύ άλλων αδικημάτων.

Οι κατασχέσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία φανερώνουν το μεγάλο μέγεθος της παράνομης δραστηριότητας στο κατάστημα. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

43 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών3 παιγνιομηχανήματα5 τραπέζια διενέργειας χαρτοπαιγνίων4 τραπέζια ρουλέτας20 τράπουλες2.000 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αναγραφόμενων ποσώνΑναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν συνολικά (73) άτομα σε κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Η άδεια του καταστήματος είχε ανακληθεί, ενώ όπως διακριβώθηκε είχε εκδοθεί με πλαστά έγγραφα, από άτομα με πλαστά στοιχεία, εξαπατώντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά (73) άτομα εντός καταστήματος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια, σε περιοχή της Αθήνας.

Πρόκειται για εξήντα πέντε (65) «παίκτες» και οκτώ (8) υπάλληλους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια κα την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κ.λπ. αδικήματα.

Η άδεια του καταστήματος είχε ανακληθεί αρμοδίως, ενώ από έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διακριβώθηκε ότι είχε εκδοθεί με τη χρήση πλαστών εγγράφων, από άτομα με πλαστά στοιχεία, εξαπατώντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Για το θέμα αυτό περιλαμβάνονται στη σχηματισθείσα δικογραφία άλλα δέκα άτομα, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κ.λπ. αδικημάτων.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

(43) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών εκ των οποίων οι (4) ήταν κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server),

(41) ποντίκια, (30) πληκτρολόγια και (45) οθόνες,

καταγραφικό και (26) ασύρματες κάμερες καταγραφής εικόνας,

(3) παιγνιομηχανήματα,

(5) τραπέζια διενέργειας χαρτοπαιγνίων,

(4) τραπέζια ρουλέτας,

ταμειακή μηχανή,

(20) τράπουλες,

ιδιόχειρες σημειώσεις καθώς και (2.000) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αναγραφόμενων ποσών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν συνολικά (10.795) ευρώ, από τα οποία (1.760) ευρώ στην κατοχή υπαλλήλων, (8.895) ευρώ στην κατοχή «παικτών» και (140) εντός του χώρου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

The post Αστυνομία: «Ναός» παράνομου τζόγου στην Αθήνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστυνομία, Ναός, Αθήνα,astynomia, naos, athina