Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός live streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στη Λιόν σε ένα παιχνίδι… δίχως αύριο για τους «πράσινους» μετά τις ήττες με Ρεάλ και Εφές. Η ομάδα του Αταμάν μετράει δύο σερί νίκες στην έδρα των Γάλλων.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ένα χάλι… παραμένει η Βιλερμπάν. Η έλευση του Ποτσέκο δεν βελτίωσε ιδιαίτερα την γαλλική ομάδα, η οποία παραμένει αρκετά χαμηλά και δεν θα μπορέσει

με το μικρό μπάτζετ να κάνει κάτι παραπάνω. Σύνολο με αμερικανική αφέλεια, με παίκτες κλάσης αλλά χωρίς χημεία και κανένας σοβαρός αμυντικός δεν υπάρχει.

Ξεχωρίζει ο Φαλ που με τις επιδόσεις του θα κλείσει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε μία καλύτερη ομάδα αλλά τίποτα παραπάνω. Παλεύει όλα τα ματς, ειδικά εντός έδρας είναι αρκετά επικίνδυνη και μπορεί να χτυπήσει εκεί που δεν το περιμένεις. Σταθερά σκοράρει αρκετά αλλά και δέχεται πόντους, διαθέτει μία αξιόλογη επίθεση αλλά και παράλληλα μία πολύ ασταθή άμυνα.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING 14/12Ο Παναθηναϊκός έκανε μία… διαβολική «διαβολοβδομάδα» χάνοντας και τα δύο ματς με την γκρίνια να… αρχίζει. Με την Εφές ήταν κάκιστος, έχασε δίκαια από μία ομάδα που ήταν γεμάτη απουσίες.Κόντρα στην Ρεάλ με πρωταγωνιστή τον Ναν το πάλεψε, αλλά η ποιότητα των αντιπάλων του ήταν τέτοια που δεν του άφησε. Πλέον ζητούμενο είναι η αποκλειστικά η νίκη για να βρεθεί ηρεμία και να υπάρξει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Αταμάν έκανε λόγο για αδιαφορία μερικών, ο Βιλδόσα και ο Σλούκας είναι στο κέντρο των κατηγοριών ενώ οι Λεσόρ και Μήτογλου «τραβάνε» το κουπί.Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα