Ολυμπιακός: Ο Κορδόν επιμένει να φέρει αυτόν τον παίκτη στον Πειραιά – Τον ήθελε από την πρώτη στιγμή

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν επιμένει να φέρει αυτόν τον παίκτη στον Πειραιά τον Ιανουάριο ενώ τον ήθελε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα.

Ένας παίκτης που απασχόλησε και το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό είναι ξανά ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό της

Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες.

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν επιμένει να φέρει αυτόν τον παίκτη στον Πειραιά – Τον ήθελε από την πρώτη στιγμή

Η Σαν Λορέντζο δέχτηκε και το καλοκαίρι πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 4 εκατ. ευρώ, για τον Γκαστόν Ερνάντες, όμως ο 25χρονος στόπερ δεν κατέληξε στον Πειραιά.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, με τον Αντόνιο Κορδόν να θεωρεί πως αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Ο ύψους 185 εκατ. δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Σαν Λορέτζο αποτελεί παίκτη που εγκρίνει στο 100% ο Αντόνιο Κορδόν, με τον Πέδρο Άλβες να κινείται για να τον φέρει στον Πειραιά.

Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη καθώς αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του αργεντίνικου πρωταθλήματος και σε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα το βήμα εκτός Αργεντινής.

Στα υπέρ του συγκεκριμένου παίκτη και το γεγονός πως διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, πράγμα σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πρόβλημα στις θέσεις των ξένων του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο απίστευτος… κόφτης Κορδόν στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Πέδρο Άλβες που σόκαρε τον Φορτούνη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα