Βγαίνει στην πιάτσα o Δώνης

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η φαμίλια Δώνη έχει πέραση. Σουξέ! Το τελευταίο 10ήμερο η πηγή πληροφόρησης προέρχεται από τα μέρη της!

Ο Χρήστος Δώνης προχώρησε σε αλλαγή εκπροσώπου, «φωτογραφίζοντας» την επόμενη μέρα του μακριά από τον Παναθηναϊκό με απώτερο σκοπό το εξωτερικό. Πάμε στον μπαμπά. Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο αχός των δηλώσεών του που ουσιαστικά (αν δεν υπάρξει ολική ανατροπή) θέτουν πρόωρο φινάλε στη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

Και πάμε στον… Βενιαμίν της οικογένειας, τον

Τάσο, ο οποίος για 2η διαδοχική χρονιά διάγει κακό αγωνιστικό φεγγάρι. Με μόλις 5 παρουσίες σε 25 αγώνες στο Σαμπιονά με τη νεοφώτιστη Ρεμς! Δίχως ακόμη να ‘χει σκοράρει, μήτε να προσφέρει μία ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστακίδης: Ξανά στη… γύρα το καλοκαίρι

Με την γαλλική ομάδα να ‘χει πληρώσει 1 μύριο ενοίκιο και να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 6 «χαρτιών» στη συμφωνία της με την Στουτγκάρδη σε περίπτωση που παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Είναι στο +10, 13 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αυτά πάνω κάτω γνωστά εδώ και καιρό στην πιάτσα. Εκείνο που μας σφύριξαν εσχάτως είναι πως ο Τάσος Δώνης μετά από 7 χρόνια επαγγελματικής σχέσης με τον Αντώνη Αποστολόπουλο αποφάσισαν πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος της συνεργασίας τους.

Σε ένα «διαζύγιο» de facto υπάρχουν ευθύνες εκατέρωθεν! Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Το ζήτημα είναι πως ο Τάσος Δώνης βγαίνει στην αγορά και επίσημα για την αναζήτηση εκπροσώπου, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 3-4 interviews με υποψηφίους. Βάσει των πληροφοριών μας, ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ το πιθανότερο να καταλήξει (όπως και ο αδερφός του) σε ξένη εταιρεία, η οποία καλείται να λύσει τον γρίφο του επόμενου καλοκαιριού: εύρεση ομάδας για 4η διαδοχική χρονιά!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Βγαίνει στην πιάτσα o Δώνης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα