Βαρούχας για Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Υπάρχει παράβαση»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας κλήθηκε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις του κυριακάτικου (7/11) σπουδαίου ντέρμπι Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ.

Αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον η άποψή του, καθώς οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα, έπειτα από αρκετή σκέψη του διαιτητή.

Μιλάμε για τη φάση με το μαρκάρισμα του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την πτώση του τελευταίου εντός «πράσινης» περιοχής.

Το ματς σημάδευε το 81ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το 1-2.

Τότε, ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρέθηκε πεσμένος εντός περιοχής του Παναθηναϊκού.

Υπήρξε

μαρκάρισμα του Λούκας Βιγιαφάνιες, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πεταχτούν από τον πάγκο και να αξιώσουν πέναλτι.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR και ζήτησε απόλυτη ησυχία.

Μάλιστα, έβγαλε κίτρινη στον Τσούμπα Άκπομ, επειδή του φώναζε ότι ήταν πέναλτι.

Έπειτα από αρκετή ώρα, ο ρέφερι έκρινε ότι υπήρχε παράβαση, με αποτέλεσμα η μπάλα να στηθεί στην άσπρη βούλα.

Χαρακτηριστική και η στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εθεάθη να παρακολουθεί τη φάση από ένα τάμπλετ στον πάγκο της ομάδας του.

Τελικά, το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ έμελλε να κριθεί, επί της ουσίας, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάσμιν Κούρτιτς στο 85′.

Οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν έντονα για τον τρόπο που αντέδρασε μετά το γκολ, ενώ στη συνέχεια έκλεισε χαρακτηριστικά τα αυτιά του.

Τι λέει ο Παναγιώτης Βαρούχας για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ:

Προτού πάμε στην επίμαχη φάση, να πούμε ότι όλα όσα διαιτητικά είχαν προηγηθεί, κρίθηκαν σωστά από τον Βαρούχα στην «Αθλητική Κυριακή».

Συγκεκριμένα είπε:

Στη φάση του 0-1, δεν υπήρχε φάουλ πάνω στον Βιτάλ από τον ΒιεϊρίνιαΣτη φάση με την μπάλα στο σώμα του Βέλεθ, δεν υπήρχε πέναλτι (μαζεμένο το χέρι και η μπάλα κατέληξε ψηλά στον ώμο)Στη φάση με την  μπάλα στο σώμα του Βαρέλα, δεν υπήρχε πέναλτι

Ώσπου φτάνοντας στη στιγμή που ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον Μιχαηλίδη, ο πρώην διαιτητής είπε: «Σωστά ο διαιτητής παίρνει την απόφαση. Υπάρχει παράβαση».

Δείτε τη φάση:

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα