Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι λένε οι οπαδοί της Φόρεστ στην Αγγλία – Έπιασε δουλειά ο Κορδόν στη Νότιγχαμ;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι λένε οι οπαδοί της Φόρεστ στην Αγγλία και αν θα κάνει ότι και πέρσι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ περνά… βαθμολογική λειψυδρία αφού οι Reds κέρδισαν μόλις ένα από τα εννέα τελευταία ματς τους, μένοντας στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

«Η ήττα

από την Μπράιτον οδήγησε σε αναφορές ότι ο μάνατζερ βρίσκεται “υπό πίεση” στο City Ground με τον ιδιοκτήτη Ευάγγελο Μαρινάκη να “απογοητεύεται” με τα πρόσφατα αποτελέσματα και εμφανίσεις», σημειώνει το nottinghampost.com.

Όμως, όπως υπογραμμίζεται «δεν έχουν υπάρξει προσεγγίσεις για πιθανούς αντικαταστάτες, υποδεικνύοντας ότι θα δοθεί περισσότερος χρόνος στον Στιβ Κούπερ για να αλλάξει την κατάσταση».

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Forest θέλει να αντικαταστήσει τον Κουπερ και έχουν δείξει στο παρελθόν την πλήρη υποστήριξή τους στον άνθρωπο τους», αναφέρεται.

Ο Κούπερ είναι στη Φόρεστ από τον Σεπτέμβριο του 2021 και οδήγησε τον σύλλογο από τον πάτο της Championship στην άνοδο στην Premier League ενώ βοήθησε επίσης να επιβιώσει η ομάδα από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

Την… φωτιά για τον Στιβ Κούπερ άναψε νωρίτερα δημοσίευμα της MailOnline, σύμφωνα με το οποίο «η κακή πορεία της Φόρεστ «έχει θέσει το μέλλον του μάνατζερ Κούπερ στο κλαμπ σε αμφισβήτηση».

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται επίσης ότι ο πρώην προπονητής της Wolves, Γιούλεν Λοπετεγκί «έχει θαυμαστές στον σύλλογο», αλλά υπάρχουν ανησυχίες ότι δεν θα λάβει την πλήρη υποστήριξη των οπαδών της Forest.

Λέτε ήδη να έχει αρχίσει η εμπλοκή… του Αντόνιο Κορδόν στα τις Νότιγχαμ, καθώς η επιλογή Ισπανού ίσως δείχνει κάτι. Μπορεί πάλι και… όχι.

Πάντως στα σχόλια τους οι περισσότεροι οπαδοί της Φόρεστ ζητούν στήριξη του Κούπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με Μπιανκόνε;

Ολυμπιακός: Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τρελάνει το Ντιέγκο Μαρτινεθ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα