MotoGP 2024: Αρκετά κλάματα, ο Μάρτιν συναντά τους ανταγωνιστές του

Χόρχε Μάρτιν MotoGP 2024: Ο Χόρχε Μάρτιν γυρίζει σελίδα μετά την αποτυχία του στη Βαλένθια και εστιάζει στο υπόλοιπο της καριέρας του, ενώ διατηρεί μια περήφανη ανάμνηση του 2023.

Ο Χόρχε Μαρτίν έχασε τον τίτλο του MotoGP νωρίς στον Κύριο Αγώνα του Grand Prix της Βαλένθια. Ο Ισπανός που έπρεπε να βάλει 15 πόντους στο μάτι του Francesco Bagnaia για να κερδίσει το στέμμα έχασε 25 πέφτοντας, ο Ιταλός έγινε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής με τιμές.

Ωστόσο, ο οδηγός της Pramac ξεπερνά γρήγορα την απογοήτευση: κανείς δεν περίμενε ότι

θα ήταν σε αυτό το επίπεδο το 2023. Αυτός που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Bagnaia μέχρι το τέλος της σεζόν ξέρει τώρα ότι έχει την ικανότητα να παλέψει για το παγκόσμιο στέμμα, και φαίνεται σίγουρος ότι θα συναντήσει τους ανταγωνιστές του στο grid για το 2024.

«Έκλαψα ό,τι είχα για να κλάψω στο κουτί, μετά προχώρησα», σχολίασε ο Νο. 89 μετά την εκδήλωση. Μπορώ να είμαι περήφανος για ό,τι κατάφερα: παλεύοντας μέχρι τον τελευταίο αγώνα, πετυχαίνοντας δεκατρείς νίκες και πολλά βάθρα.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλWRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

Χόρχε Μάρτιν MotoGP 2024: Είναι μια απίστευτη χρονιά για τον Pecco, έχει δείξει τέτοια συνέπεια και του αξίζει πλήρως το τρόπαιό του, συνεχίζει. Νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα να παλέψω ξανά για το πρωτάθλημα του χρόνου . Αυτή είναι μόνο η αρχή της καριέρας μου στο MotoGP. »

Για να το πετύχει αυτό πρέπει πάνω από όλα να δείξει προβληματισμό όταν το επιβάλλει η κατάσταση στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό πιστεύει ο Χόρχε Μάρτιν ανατρέχοντας σε μερικές λυπηρές στιγμές της καμπάνιας που μόλις τελείωσε.

« Νομίζω ότι στην Ινδονησία και την Αυστραλία έκανα πάρα πολλά λάθη», παραδέχεται, αναφερόμενος σε μια πτώση καθώς και σε μια πρόχειρη στρατηγική επιλογή. Είχα υπερβολική αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να μάθω στο μέλλον. »

Espargaro: «Η Ισπανία έχει τον μελλοντικό μεγάλο πρωταθλητή της» τον Χόρχε ΜάρτινMotoGP 2024: Ο Aleix Espargaro τον διαβεβαιώνει ότι ο Jorge Martin θα γίνει ο νέος ήρωας της Ισπανίας λάμποντας με τις μελλοντικές του επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πριν ακόμη μάθει την έκβαση του πρωταθλήματος στη Βαλένθια, ο Aleix Espargaro, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξή του στον Jorge Martín, τον επαίνεσε πολύ: ήταν σε θέση να αγωνιστεί μέχρι τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος δεδομένου του αντιπάλου, αντιμετώπισε κάτι αξιοσημείωτο.

Ο αναβάτης της Aprilia διαβεβαιώνει επίσης με σιγουριά ότι το Νο. 89 θα σηματοδοτήσει την ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλετών, και ταυτόχρονα της χώρας του.

«Υπάρχουν πολλοί θεατές που ήρθαν να υποστηρίξουν τον Χόρχε Μάρτιν , είναι κάτι φανταστικό. Δεν συμβαίνει καθημερινά ένας Ισπανός οδηγός να διεκδικεί τον τίτλο στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος που επίσης διεξάγεται στη χώρα του. 

Μου θυμίζει λίγο τους τελικούς του Wimbledon ή την FC Barcelona στο Champions League. Ό,τι κι αν συμβεί, νομίζω ότι η Ισπανία έχει ήδη τον μελλοντικό της μεγάλο πρωταθλητή MotoGP . »

MotoGP 2024:  Επομένως, η Ισπανία θα πρέπει ακόμα να περιμένει για έναν παγκόσμιο τίτλο, αλλά αυτό θα ισχύει και για μια νίκη για τον Χόρχε Μάρτιν εντός έδρας. Αν και ο ντόπιος του San Sebastián de los Reyes κέρδισε το Sprint, το αποτέλεσμα του κύριου αγώνα αποδείχθηκε πολύ λιγότερο ενθαρρυντικό.

Ο οδηγός της Pramac τράκαρε παίρνοντας μαζί του τον συμπατριώτη του, Μαρκ Μάρκες. Διπλάσια ποινή για τους παρευρισκόμενους φιλάθλους στη Βαλένθια που είχαν την ευκαιρία να δουν τον πολλαπλό παγκόσμιο πρωταθλητή να λάμπει για τελευταία φορά με τη Honda εντός έδρας.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP GP Valencia και ο Marquez ξανά στο βάθροΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα