Βόλος: «Τρελάθηκε» ο Μπέος και σπρώχνει χρήμα

Ο Βόλος έκανε το χειρότερο ξεκίνημά του στη Stoiximan Super League. Ο Αχιλλέας Μπέος κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε προπονητή. Αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξουν τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια.

Δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό ο Άνχελ Λόπεθ. Απλώς μάζεψε την ομάδα. Αυτή η αφέλεια που υπήρχε πριν, κόπηκε. Μαζί της ήρθε και η μεγάλη επιστροφή του Μπαριέντος. Μόνο που στη δική

του περίπτωση δεν πήγαν όλα καλά γιατί γρήγορα τραυματίστηκε.

Ο Βόλος θα επιχειρήσει να πάει όσο καλύτερα μπορεί έως τον Γενάρη. Μετά το παίρνει πάνω του το αφεντικό. Έχει αποφασίσει πως θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές.

Έχουμε και λέμε: Σίγουρη εδώ και καιρό είναι η απόκτηση τερματοφύλακα μετά τη ρήξη χιαστών του Σιαμπάνη. Δεδομένη και η κίνηση για στόπερ. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.gr, ο Ντίρεσταμ δεν θα συνεχίσει.

Ωστόσο, δεν θα μείνει εκεί μόνο ο Βόλος. Θα έχει και συνέχεια. Πρόθεση των Θεσσαλών να πάρουν έναν χαφ και έναν εξτρέμ. Στόχος το να γίνουν κινήσεις για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Κρατήστε και μικρό καλάθι για την κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι απίθανο να υπάρξει και εκεί μία προσθήκη.

Όσο για τα συμβόλαια που δίνει ο Βόλος; Εάν του γυαλίσει κάποιος, μπορεί να φτάσει και το 200άρι! Δεν είναι για τον καθένα αυτό το ποσό, αλλά λεφτά υπάρχουν για όποιον τα αξίζει.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα