ΠΑΟΚ: Είναι πολλά τα λεφτά για Μεϊτέ!

Ο ΠΑΟΚ έχει λοκάρει τον Σουαλιχό Μεϊτέ. Έχουμε εξηγήσει στο Sportime πως θέλει να κρατήσει τον παίκτη. Η ρήτρα της Μπενφίκα όμως είναι μακριά από το ποσό που θέλει να δώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Επιπρόσθετα, τσιμπημένο είναι και το συμβόλαιό του. Πρόβλημα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μπενφίκα είναι μαγαζί γωνία. Χρόνια ολάκερα στην πιάτσα. Το απόλυτο selling club! Ακόμη και για παίκτη που δεν συμμετέχει στο οικογενειακό της δίτερμα δεν κάνει εκπτώσεις!

Ο ΠΑΟΚ

το πήρε χαμπάρι πέρυσι τέτοια εποχή με το αντίστοιχο 6άρι που ΄χε επιλέξει, τον Τιάγκο Ντάντας. Χάθηκε το κορμί. Το βιώνει και φέτος με τον Σουαλιχό Μεϊτέ. Μόνο που φέτος ο παράγοντας δυσκολίας δεν έχει να κάνει μόνο με το ποσό του buy out (4 μύρια), αλλά και με το συμβόλαιο του παίκτη.

ΠΑΟΚ: «Αγκάθι» και το συμβόλαιο!

Συνάμα, πλέον, και με το profile του αμυντικού μέσου που ΄χει ανάγκη για τη νέα σεζόν το club. Ο 30χρονος κεντρικός χαφ αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1,5 μύριο καθαρά για τα επόμενα 3 χρόνια και δίχως την ανάλογη μεταπωλητική αξία για τον ίδιο.

Κοινώς, πάνω κάτω ο Μεϊτέ θέλει να αποτελεί το Νο1 συμβόλαιο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πάνω και από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Σε συνδυασμό πως τα δύο ταξίδια του ΠΑΟΚ στην Λισσαβώνα δεν έβγαλαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για «παζάρι» δημιουργούν αντικειμενικά έναν υψηλό συντελεστή δυσκολίας για την απόκτηση του «βράχου».

Αφήστε που και τα δύο τελευταία ματς με την Μπριζ, την ομάδα που έβγαλε σύγχρονα «θέλω» στο γήπεδο, ο Μεϊτέ αποδείχθηκε ανεπαρκής. Αφήστε που η ταχύτητα/έκρηξη στα πρώτα βήματα είναι βασικό προσόν στην εξερεύνηση του scouting department για τον επόμενο αμυντικό μέσο σε περίπτωση που «στραβώσει» πλήρως η συνθήκη για τον Μεϊτέ.

Κατόπιν τούτου, ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να βάλει «φρένο» στον φάκελο του Μεϊτέ μέχρι νεοτέρας και όταν ο χρόνος/ανάλογη ανάγκη το ορίσει να επανέλθει αν και εφόσον…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα