Τσιτσιπάς: Άνευ αγώνος στα προημιτελικά του Australian Open- Παίζει με τον Ναδάλ!

Στα προημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί καθώς ο αντίπαλος του Ματέο Μπερετίνι αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Τσιτσιπάς: Στην προημιτελική φάση του Australian Open πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει καθώς ο αντίπαλος του, Μπερετίνι του έκανε δώρο την πρόκριση λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο

24χρονος Ιταλός είχε τραυματιστεί στους κοιλιακούς στον αγώνα του τρίτου γύρου κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ και η αλήθεια είναι οτι η εικόνα του ήταν ανησυχητική στο φινάλε της αναμέτρησης.
Τελικά αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα την πρόκριση του Στεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λοιπόν, περνάει στην οκτάδα για δεύτερη φορά στην καριέρα του και έχει μεγάλο ραντεβού με τον Ράφα Ναδάλ!

Το φοβερό είναι ότι την είδηση «μαρτύρησε» ο Ισπανός στη δική του συνέντευξη τύπου, λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα από το Australian Open.

«Θα πρέπει να κάνω ένα ακόμα βήμα μπροστά κόντρα στον Τσιτσιπά, πιστεύω», είπε. «Είναι επίσημο; Θα παίξει σήμερα; Νομίζω ότι άκουσα ότι ο Μπερετίνι είναι τραυματίας, αλλά δεν είναι επίσημο. Συγγνώμη για αυτό. Τα θαλάσσωσα (γέλια)».



Στέφανος Τσιτσιπάς: «Να πλησιάσω σε έναν τίτλο Grand Slam»!

Για το μεγάλο του όνειρο που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου Grand Slam μίλησε πάλι μετά από τον αγώνα του με τον Ίμερ στον 3ο γύρο του Australian Open ο  Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας στην on court συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων: «Κάθε ημέρα είναι μια νέα ευκαιρία να βγω στο κορτ και να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάθε μέρα είναι μια ακόμη ευκαιρία να πλησιάσω κοντά στο όνειρο μου που είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam ή ενός άλλου σημαντικού τουρνουά.

Αυτό θα φέρει ικανοποίηση σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου σ’ αυτή τη διαδρομή».

Some players like to keep a close eye on the competition during a Grand Slam….

Others like @steftsitsipas are happy to catch up on @HISTORY channel #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/1suwi7RhsT

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 13, 2021

Το άρθρο Τσιτσιπάς: Άνευ αγώνος στα προημιτελικά του Australian Open- Παίζει με τον Ναδάλ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα