Ελ Αραμπί: Έβδομος στη λίστα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού- Ξεπέρασε Ριβάλντο και Μιραλάς

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στο χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου και με αυτό τον τρόπο ανέβηκε στην έβδομη θέση των ξένων σκόρερ, αφήνοντας πίσω του τον Ριβάλντο και τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ελ Αραμπί απέδειξε και πάλι ότι είναι ένας δεινός σκόρερ καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League 1, κατέχει πλέον και μια πολύ υψηλή θέση στη λίστα των

ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο του Ολυμπιακού, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν αυτός, που χάρη σε τέρμα του μείωσε σε 2-1 για τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί με το γκολ αυτό ο Ελ Αραμπί, να μην ήταν αρκετό για την ομάδα του, ωστόσο ο ίδιος με το τέρμα αυτό κατάφερε να φτάσει τα 37 γκολ.

Πλέον ο διεθνής στράικερ με το Μαρόκο βρίσκεται στην 23η θέση του πίνακα των «ερυθρόλευκων» σκόρερ στηνΑ΄Εθνική/ Super League αφήνοντας πίσω του τους Ριβάλντο και Μιραλάς που έχουν από 36

Από εκεί κι έπειτα, ο ίδιος έγινε ο έβδομος στην λίστα των ξένων σκόρερ των Πειραιωτών, πίσω από τους Τζόρτζεβιτς (127), Ίβιτς (64), Τζιοβάνι (61), Τριαντάφυλλο (59), Προτάσοφ (49) και Τζιμπούρ (39).



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1: Του έσπασε το αήττητο με τον τσαμπουκά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1: Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να «σπάσουν» έτσι το αήττητο των 23 αγώνων του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ματς της Λεωφόρου από τη μία ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τσαμπουκά και αποφασιστικότητα, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι είχε το μυαλό του περισσότερο ματς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν. Εκεί είχαν τη σκέψη τους οι «ερυθρόλευκοι» και αυτό τους κόστισε στο ματς.

Στο ματς ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά και κυνήγησε από την αρχή κάτι καλό. Μάλιστα έστειλε από νωρίς το… μήνυμά του στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Μόλις στο 5′ ο Μαουρίσιο έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στην περιοχή για τον Ενγκμπακοτό. Έκανε το κοντρόλ, βγήκε τετ α τετ με τον Σα στο πλάι της περιοχής, αλλά το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό μετά όμως έγινε το 1-0!

Ο Σανκαρέ βγήκε από τ’ αριστερά περνώντας τον Ανδρούτσο, έκανε τη σέντρα και ο Μαουρίσιο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα! Έτσι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δεύτερή του ευκαιρία στο ματς και να ανοίξει το σκορ.

 

Το άρθρο Ελ Αραμπί: Έβδομος στη λίστα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού- Ξεπέρασε Ριβάλντο και Μιραλάς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα