Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/3: Αρχίζει η δίκη της Ελένης με τον Βόσκαρη (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/3: Αρχίζει η δίκη της Ελένης με τον Βόσκαρη, που αναμένεται να συγκλονίσει το Διαφάνι, ακόμα μία φορά.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/3: Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες, με τη δίκη της Ελένης απέναντι στον Βόσκαρη να αρχίζει.

Ο Βόσκαρης προσπαθεί με κόλπα να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ η Δρόσω κάνει ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που θέλουν να πάρουν το παιδί και να φύγουν στο Παρίσι.

Η

Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία.

Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημά υιοθεσίας του Ευτύχη. Πως θ’ αντιδράσει όμως ο Ευτύχης όταν το μάθει;

Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται αμείωτο και καθηλώνει κάθε φορά, χιλιάδες τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor spoiler 15/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/3: Αρχίζει η δίκη της Ελένης με τον Βόσκαρη (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα