Τροχαίο Λιοσίων: Παραλίγο τραγωδία – Κλεμμένο ΙΧ έπεσε πάνω σε πεζούς! Τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο Λιοσίων: Όχημα που καταδιωκόταν από περιπολικό της αστυνομίας έπεσε πάνω σε πεζούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Τροχαίο Λιοσίων: Λίγο έλειψε το περιστατικό να εξελιχθεί σε τραγωδία, όταν οδηγός κλεμμένου οχήματος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε ένα δέντρο.

Στην συνέχεια προσπαθώντας να αποφεύγει την αστυνομία που τον καταδίωκε «έπεσε» πάνω σε τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ελαφρά τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν ήδη στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός όπως φαίνεται και στο βίντεο του DNews έχει συλληφθεί.

Έχασε

τον έλεγχο στη στροφή

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο DNews πως «προφανώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο πάνω στην στροφή, έπεσε στα δέντρα στη γωνία, και στα κτίρια επάνω. Τον καταδίωκαν μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μετά το τρακάρισμα απέκλεισαν αμέσως το σημείο».

Επιπλέον, ο μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου «μετά το τροχαίο πετάχτηκε εκτός του αυτοκινήτου από την πρόσκρουση. Αρχικά πιστεύαμε ότι οδηγός μοτοσικλέτας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά τελικά ήταν οδηγός του οχήματος»

Πηγή: dikaiologitika.gr

Το άρθρο Τροχαίο Λιοσίων: Παραλίγο τραγωδία – Κλεμμένο ΙΧ έπεσε πάνω σε πεζούς! Τέσσερις τραυματίες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα