Τούρκοι: Μεγάλο σοκ για τον Φατίχ Τερίμ – Βουρκωμένος έφυγε καθώς οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν

Τούρκοι: Μεγάλο σοκ για τον Φατίχ Τερίμ στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού λένε τουρκικά δημοσιεύματα ενώ σημειώνουν πως το πρόσωπό του Τούρκου προπονητή «ήταν συνοφρυωμένο καθώς ορισμένοι οπαδοί του σφύριζαν».

«Όταν ο Φατίχ Τερίμ, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, χαιρέτησε την κερκίδα στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα στην

THY Euroleague, οι οπαδοί φώναξαν κατά του προέδρου του συλλόγου Γιάννη Αλαφούζου. Προς το τέλος του αγώνα, παρατηρήθηκε ότι το πρόσωπο του Τερίμ ήταν συνοφρυωμένο καθώς ορισμένοι οπαδοί του σφύριξαν», σημειώνει το τουρκικό haberler.com.

«Διαμαρτυρίες ξέσπασαν κατά του προέδρου του συλλόγου μόλις ο Φατίχ Τερίμ πήγε στο ΟΑΚΑ και χαιρέτησε την κερκίδα πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας στην THY Euroleague. Οι φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν κατά του Γιάννη Αλαφούζου όταν ο Τερίμ χαιρέτησε την κερκίδα στο ΟΑΚΑ», αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Τις τελευταίες στιγμές του αγώνα ακούστηκαν φωνές υπέρ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι οι φωνές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέσπασαν έντονο χειροκρότημα», τονίζεται.

«Ο Εργκίν Αταμάν και ο Φατίχ Τερίμ μίλησαν για λίγη ώρα αφού αγκαλιάστηκαν. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο έμπειρος προπονητής είχε βουρκωμένο πρόσωπο καθώς έφευγε», καταλήγουν οι Τούρκοι.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι βασικός με τον Φατίχ Τερίμ

Αποδυτήρια: Οι πρώτες εντυπώσεις Φατίχ Τερίμ – Ο ευνοημένος Μπρινιόλι – Ο στενοχωρημένος Ιωαννίδης

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα