Ολυμπιακός μεταγραφές: Στόπερ χθες, σέντερ φορ προχτές και η περίπτωση του Μπα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τεράστια η ανάγκη για ενίσχυση που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περίμενε στόπερ, αλλά ξέμεινε από επιθετικούς. Ας μην αποκλείσουμε να δούμε ακόμα και τον Αλγκασίμ Μπα. Σε μια κίνηση απελπισίας…

Ανησυχία έχει ο Κάρλος Καρβαλιάλ για τη μεταγραφική ενίσχυση. Αυτό ανέφερε η στήλη της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μπροστά του μια τριάδα απαιτητικών αγώνων. Όλα μέσα σε μία εβδομάδα, από 3 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10. Λαμία

εκτός, ΑΕΚ εντός για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Τα ελλείμματα είναι πολλά σε όλες τις γραμμές.

Είπαμε για τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά εκεί το πρόβλημα δεν είναι όσο μεγάλο είναι στην επίθεση. Ντόι και Ρέτσος είναι υγιής. Ο Πορόσο επέστρεψε στις προπονήσεις και υπάρχει και ο Μπιανκόν. Ακόμα και ο Ιμπόρα μπορεί να δώσει λύσεις σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μέχρι και Μπα…

Με την επίθεση όμως τι γίνεται; Ο Ελ Κααμπί κλήθηκε στην εθνική Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Ελ Αραμπί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις. Μόνο ο Γιόβετιτς έχει μείνει διαθέσιμος για τη γραμμή κρούσης. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός έχει θέμα. Διότι, ο Μαυροβούνιος δεν μπορεί να παίξει και τα τρία παιχνίδια που προαναφέραμε, για παράδειγμα. Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του και το ταλαιπωρημένο γενικά σκαρί του καθιστούν απαγορευτική μια τέτοια προσδοκία.

Αν ο Ολυμπιακός και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχουν ανάγκη για έναν κεντρικό αμυντικό… χθες, τότε η ανάγκη για έναν στράικερ είναι για… προχθές. Πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη θέση. Μην αποκλείσετε να δούμε κάποιο παιχνίδι να το παίζει ο Μπα του Ολυμπιακού Β, αν τελικά δεν επανέλθει ο Ελ Αραμπί ή δεν αποκτηθεί κάποιος άμεσα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα