Τουρκία: Τρομερή αίρεση τρυπάει την κοιλιά των παιδιών με σούβλες κεμπάπ και ψέλνει

Τουρκία: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της χώρας παρενέβη έπειτα από εικόνες-σοκ που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Στις εικόνες διακρίνονται μέλη αίρεσης να ψάλλουν στην επαρχία Σανλιούρφα, τρυπώντας την κοιλιά και τα μάγουλα παιδιών με σούβλες κεμπάπ!

Όπως

αναφέρει η cumhuriyet.com.tr, ο Hacı Abdulkadir Kurt, αναπληρωτής του «σεΐχη» της αίρεσης Izzettin El Rufai, ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν «για χάρη του Αλλάχ και για θαύματα», τη στιγμή που οι τρομακτικές σκηνές που εξελίχθηκαν να μην επιτρέπονται σύμφωνα με τις Ισλαμικές πεποιθήσεις.

Μετά τη διάδοση των εικόνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Σανλιούρφα ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε ποινική μήνυση για το περιστατικό.

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό δομικό στοιχείο και το μέλλον της κοινωνίας, για να ζήσουν μια υγιή και καλή ζωή, μακριά από κάθε είδους αρνητικότητα, ο δικηγορικός μας σύλλογος έχει υποβάλει μήνυση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Τρομερή,tourkia, tromeri